Какво се случва с цените на недвижими имоти край морето

 Къде се насочват потенциалните купувачи?



Препълненото южно Черноморие кара повече потенциални купувачи на ваканционни жилища да гледат на север.Тъй като строителството не е толкова засилено, респективно няма и презастрояване, но изборът не е толкова голям, колкото е на юг. В „Св. Св. Константин и Елена“, например се офертират повече от 600 имота, проучи агенция за недвижими имоти “ иг провайд “
Цените започват от 34 000 евро за студио от почти 40 квадратни метра в етап на строителство и достигат до приблизително 200 000 евро за триетажен имот с разгъната площ от 165 квадратни метра в хотелски комлекс намиращ се на 5 минути от плажната ивица. Безспорно имотите в най- посещаваният морски курорт у нас Слънчев Бряг са едни от най-скъпите по нашето северно Черноморие. 
Налага се купувачите да направят избора си, като имат на разположение за оглед не повече от 25 имота, според агенция “ иг провайд “. Имайки предвид предлаганите типове имоти, изборът за тези купувачи, които търсят малък апартамент, студио или малък 2-стаен е най-ограничен.:. Предложенията за продажба в к.к Слънчев бряг за периода месец май 2019 г. до м. Септември са над 2000. Студиа и 2-стайни са малко над 1250, а апартаментите с три стаи – 800.



Коментари