Живот край реката

Луксозен жилищен комплекс с търговска площ и офис сграда ще бъде изграден на 7 декара над река  Марица - Адата в Пловдив.


 Проектът все още е в начален стадий, а теренът е свободен от много години,  беше почистен oт тревистия терен.


Плановете за новата сграда са базирани на жилищна стратегия от висок клас с луксозното завършване на общи части, за да отговори на очакванията на клиенти с повече изисквания. Имотът с добри  перспективи и  с топ локация в Пловдив веднага започна да се подготвя за новия си облик.
За изпълнител на комплекса беше избрана компания с добро реноме, а проектант е архитект Радко Тодоров. Инвестиционните намерения  на изпълнителя  официално са да създаде първокласен жилищен комплекс, който ще бъде комбиниран със сто процента подсигурени паркоместа в подземни паркинги, търговски и обслужващи зони, както и офис сграда. Дизайнерите създават модерен облик на бутиков многофункционален комплекс, който се вписва в пейзажа до река Марица и остров Адата.


Залогът е подчертан от богато озеленяване, което е в унисон с околната среда. Мястото е изключително привлекателно, тъй като районът е добре устроен, в централните части  на красивия Пловдив и в същото време се намира в една от най-зелените месности.

Коментари